Misao dana

  • Hteli mi to ili ne, ono što nam se u ocu ili majci najmanje sviđa - boravi u nama. I što se više trudili da te nemile osobine i obrasce ponašanja potisnemo i odbacimo oni sve više i snažnije izbijaju na površinu u nama samima.…

    Opširnije...

Kuda idemo?


  • Ko je odgovoran za glad, zagađenje, nasilje i ratove i sve nevolje u svetu? Predsednici i vlade velikih i malih država, političari, crkve, tajne organizacije, sekte? Ne. Svako od nas je lično odgovoran.

    Opširnije...

Izvori vesti

Zdravije - Novo
Naslovna Foto Zdravije Jedite svesno!

Jedite svesno!

(1 glas, ocena 1.00 od 5)
Autor: Zdravije...   
sreda, 04 mart 2015 23:50

Četvrtak,5.mart: Od svega što možete pojesti, najveću sposobnost da vam značajno podignu holesterol imaju zasićene masti životinjskog porekla - one koje se nalaze u mesu i mlečnim proizvodima. Zbog toga treba izbegavati puter, punomasno mleko, masni sir, goveđe i svinjsko meso...da bi se sprečilo začepljenje arterija...

puter

Ključne reči u članku (za pretragu povezanih članaka):

Ostali članci u rubrici:

Poslednje ažurirano utorak, 03 mart 2015 12:34
 

Komentari   

 
+1 #1 Guest 05-03-2015 14:39
Treba izbegavati margarin i rafinisana biljna ulja, a ne puter, punomasno mleko i sir. Najnovija saznanja ukazuju na to. Švedska istraživačka grupa, poznata pod nazivom Švedski savet za procenu zdravstvene tehnologije (Swedish Council on Health Technology Assessment) pažljivo je proučio i procenio na desetine hiljada istraživanja o toj temi, objavljenih do 31. maja 2013. Zaključak je bio da je preporučena ishrana sa malo masti zapravo zdravstveni mit, da je glavni problem previše šećera u ishrani.
Citat
 
 
0 #2 Guest 11-07-2016 14:57
Nisu svi ljudi isti. Ono sto je za nekoga lek, za drugoga je otrov. Tesko mi je bilo da kao sertifikovani i licencirani instruktor joge priznam sebi da mi ugljeni hidrati i kazein smetaju a da mi masnoce i povrce prijaju...Ne dozvolite da vam se namece tudje misljenje...Osl usnite svoj organizam..Jedi te samo ono sto osetite da vam prija..
Citat
 

Dodaj komentar

Poštovani ljubitelji zdravijeg, ali i svi drugi koji ste kročili u svet Zdravijeg..., SVI VAŠI KOMENTARI biće dragoceni za nas, pa čak i kada u njima bude onih poruka koje nećemo moći da objavimo na sajtu... - A to su poruke koje su uvredljive na bilo koji od uobičajeno nekonvencionalnih načina... - Potom, u komentarima neće biti mesta za pretnje, vulgarnosti bilo kog tipa, klevete i slično. - Nećemo objavljivati ni komentare koji predstavljaju otvoreno ili skriveno (samo)reklamerstvo. - Iz komentara ćemo odstranjivati lične podatke (brojeve telefona, e-mail, kućne adrese itd.). - Molimo da u komentarima upotrebljavate neki od sledećih južnoslovenskih jezika: srpski, hrvatski, bosanski ili crnogorski. - Zadržavamo pravo da ne obrazlažemo razloge za neobjavljivanje poruka (komentara).


Sigurnosni kod
Osveži

Share/Save/Bookmark