Misao dana

  • Hteli mi to ili ne, ono što nam se u ocu ili majci najmanje sviđa - boravi u nama. I što se više trudili da te nemile osobine i obrasce ponašanja potisnemo i odbacimo oni sve više i snažnije izbijaju na površinu u nama samima.…

    Opširnije...

Kuda idemo?


  • Ko je odgovoran za glad, zagađenje, nasilje i ratove i sve nevolje u svetu? Predsednici i vlade velikih i malih država, političari, crkve, tajne organizacije, sekte? Ne. Svako od nas je lično odgovoran.

    Opširnije...

Izvori vesti

Zdravije - Novo
Naslovna Ličnosti Učitelji Džozef Marfi i njegova moć podsvesti

Džozef Marfi i njegova moć podsvesti

(8 glasova, ocena 4.63 od 5)
Autor: Zdravije...   
subota, 01 septembar 2012 02:00

Dzozef Marfi

 

Dr Džozef Marfi (Joseph Marphy), poznati autoritet misticizma i dinamike uma, učio je, savetovao i držao predavanja širom sveta. I došao do fantastičnog zaključka o moći...

Godine istraživanja svetskih religija uverile su ga da velika snaga leži upravo iznad svih njih – „Moć je u vama!“, kako kaže.

Za njega se vezuje podatak da je svojevremeno odbio zahtev za biografiju, rekavši da je sav njegov život u njegovim knjigama. A napisao je više od 30 dela, uključujući "Neverovatne zakone kosmičkog uma"; "Čuda dinamike uma"; "Snaga univerzuma u tebi"; "Moć podsvesti".

Marfi je podsvest posmatrao kao tamnu odaju gde su nastajale slike koje je trebalo „proživeti“ napolju, u stvarnosti. I dok svest beleži događaj, ima sliku o istom i seća ga se, podsvesno „vidi“ događaj pre nego što se on zaista dogodi. Intuicija nam je često nepogrešiva.

"Šta god vam pruži vaša podsvest – bilo to varka ili istina, dobro ili zlo - to će se registrovati kao činjenica“, kaže Marfi, zato budite oprezni i kad se „samo šalite“ o nesreći, jer „podsvest nema smisla za humor“. Setite se moći koju, tako, ima placebo.

„Čudo ozdravljenja“, možda i nije „čudo“ već očekivan sled događaja. Bar za naše nesvesno. Mislite o tome.

Dodatni info i izvor


Ključne reči u članku (za pretragu povezanih članaka):

Ostali članci u rubrici:

Poslednje ažurirano petak, 07 septembar 2012 10:25
 

Dodaj komentar

Poštovani ljubitelji zdravijeg, ali i svi drugi koji ste kročili u svet Zdravijeg..., SVI VAŠI KOMENTARI biće dragoceni za nas, pa čak i kada u njima bude onih poruka koje nećemo moći da objavimo na sajtu... - A to su poruke koje su uvredljive na bilo koji od uobičajeno nekonvencionalnih načina... - Potom, u komentarima neće biti mesta za pretnje, vulgarnosti bilo kog tipa, klevete i slično. - Nećemo objavljivati ni komentare koji predstavljaju otvoreno ili skriveno (samo)reklamerstvo. - Iz komentara ćemo odstranjivati lične podatke (brojeve telefona, e-mail, kućne adrese itd.). - Molimo da u komentarima upotrebljavate neki od sledećih južnoslovenskih jezika: srpski, hrvatski, bosanski ili crnogorski. - Zadržavamo pravo da ne obrazlažemo razloge za neobjavljivanje poruka (komentara).


Sigurnosni kod
Osveži

Share/Save/Bookmark