Misao dana

  • Hteli mi to ili ne, ono što nam se u ocu ili majci najmanje sviđa - boravi u nama. I što se više trudili da te nemile osobine i obrasce ponašanja potisnemo i odbacimo oni sve više i snažnije izbijaju na površinu u nama samima.…

    Opširnije...

Kuda idemo?


  • Ko je odgovoran za glad, zagađenje, nasilje i ratove i sve nevolje u svetu? Predsednici i vlade velikih i malih država, političari, crkve, tajne organizacije, sekte? Ne. Svako od nas je lično odgovoran.

    Opširnije...

Izvori vesti

Zdravije - Novo
Naslovna Ličnosti Poznate ličnosti Lekar za Noletove disajne smetnje

Lekar za Noletove disajne smetnje

(25 glasova, ocena 4.52 od 5)
Autor: Zdravije...   
nedelja, 13 februar 2011 00:30
Novak_stric_i_dr_Igor

Godinama pišemo o tome kako zapadna medicina nema odgovor na mnoge zdravstvene probleme, pa tako i alergije. I da ljudi koji imaju probleme sa alergijama treba da se okrenu holističkom pristupu zdravlju, kroz bilo koji od proverenih tradicionalnih sistema. Potvrda da je to najbolje stigla je sada i iz života našeg teniskog idola...

 

Svi ljubitelji tenisa uživali su ove godine gledajući Otvoreno prvenstvo Australije i na njemu jednog potpuno novog Novaka Đokovića, punog energije, kondicije, koji nije imao problema sa suvim australijskim vazduhom…

Novak je delovao toliko ubedljivo da je u vazduhu visilo pitanje: kako? Kako i uz čiju pomoć je to postignuto? Ono što je takođe privuklo pažnju javnosti jeste pojava novog čoveka u Novakovoj loži. I odmah se javilo pitanje: ko je taj sedi gospodin koji sedi visoko rangiran u loži šampiona?

Odgovor je stigao od samog Noleta: "Imao sam probleme sa zdravljem koje sam prevazišao. Sada u timu imam i doktora koji brine o alergijama, o tome šta jedem...“

I otkrio je njegovo ime. Novi lekar Novaka Đokovića je naš stručni saradnik, dr Igor Četojević, koji je sa Novakom počeo da sarađuje pred Dejvis kup meč protiv Hrvatske. Dr Igor Četojević je lekar zapadne medicine, ali se u svojoj praksi okrenuo više kineskoj i kvantnoj medicini.

Novak Đoković je naglasio uticaj dr Četojevića u njegovim uspesima u Dejvis kupu i Australijan openu… „On je i odličan psiholog. On je jako dobar doktor“, rekao je Đoković.

Odgovor je u hrani!!!

E, a mi znamo da je dr Igor Četojević jako dobar lekar još odavno. A o njemu smo pisali, i pravili intervjue s njim još pre 5-6 godina.
A njegova rođena sestra, takođe lekarka, i naša stručna saradnica dr Žanka Četojević, takođe se bavi holističkim pristupom zdravlju i kvantnom medicinom, a njen broj telefona se nalazi među važnim telefonima za vas i vaše zdravlje.

dr_IgorEkskluzivno za naš časopis, takoreći minut pred zaključenje ovog broja, dr Igor Četojević nam je rekao: “Ključni odgovor je u hrani. Hrana koju jedemo mora biti izbalansirana i vrhunska, ne samo za postizanje najvećih sportskih rezultata, nego i za svakodnevni život”.

I složio se se našom idejom da za sledeći broj uradimo jedan širi razgovor na ovu temu…

Tekst preuzet iz novog broja časopisa "Živeti zdravije", koji se može kupiti na svim bolje snabdevenim kioscima i u prodavnicama zdravije hrane širom naše zemlje!
Ostali članci u rubrici:

Poslednje ažurirano ponedeljak, 09 maj 2011 15:02
 

Komentari   

 
+5 #1 oblak 08-05-2011 07:21
Nije mi jasno kako neko može da oceni ovaj članak manjom ocenom od 5! Jasno je kao dan i vidi se da je Nole promenio nešto suštinski bitno i u životu i igri, a ako je dr Četojević makar i malo doprineo tome, to je za desetku, ne samo za peticu... Uopšte, primetio sam da na ovom sajtu ima zlonamernih posetilaca, koji odlične članke ocenjuju veoma lošim ocenama, i moram da kažem da mi se to uopšte ne sviđa...
Citat
 
 
+4 #2 skeptik 08-05-2011 10:48
Meni ovo zvuci kao samohvalisavost urednistva ovog sajta. Jedino bih zbog toga dao nizu ocenu od pet, ako je to to. Inace se slazem sa Oblakom da je ovaj covek, dr Igor, unapredio Noletovo zdravlje toliko da on ne samo da nema nekih ozbiljnijih povreda skoro godinu dana, nego je alergije ocigledno stavio u dzep! Kud ces bolju potvrdu o efikasnosti prirodne medicine...
Citat
 

Dodaj komentar

Poštovani ljubitelji zdravijeg, ali i svi drugi koji ste kročili u svet Zdravijeg..., SVI VAŠI KOMENTARI biće dragoceni za nas, pa čak i kada u njima bude onih poruka koje nećemo moći da objavimo na sajtu... - A to su poruke koje su uvredljive na bilo koji od uobičajeno nekonvencionalnih načina... - Potom, u komentarima neće biti mesta za pretnje, vulgarnosti bilo kog tipa, klevete i slično. - Nećemo objavljivati ni komentare koji predstavljaju otvoreno ili skriveno (samo)reklamerstvo. - Iz komentara ćemo odstranjivati lične podatke (brojeve telefona, e-mail, kućne adrese itd.). - Molimo da u komentarima upotrebljavate neki od sledećih južnoslovenskih jezika: srpski, hrvatski, bosanski ili crnogorski. - Zadržavamo pravo da ne obrazlažemo razloge za neobjavljivanje poruka (komentara).


Sigurnosni kod
Osveži

Share/Save/Bookmark