Misao dana

  • Hteli mi to ili ne, ono što nam se u ocu ili majci najmanje sviđa - boravi u nama. I što se više trudili da te nemile osobine i obrasce ponašanja potisnemo i odbacimo oni sve više i snažnije izbijaju na površinu u nama samima.…

    Opširnije...

Kuda idemo?


  • Ko je odgovoran za glad, zagađenje, nasilje i ratove i sve nevolje u svetu? Predsednici i vlade velikih i malih država, političari, crkve, tajne organizacije, sekte? Ne. Svako od nas je lično odgovoran.

    Opširnije...

Izvori vesti

Zdravije - Novo
Naslovna Predavanja, seminari Besplatna škola sapuna u BG

Besplatna škola sapuna u BG

(10 glasova, ocena 4.00 od 5)
Autor: Zdravije...   
četvrtak, 24 mart 2011 05:39
U Beogradu je u petak, 25.marta održana prva u nizu besplatnih radionica za izradu sapuna.

Radionica je zamišljena kao slobodan transfer znanja i veština ljudima koji bi se voleli baviti ovim poslom, tako sto će se nakon obuke udruživati kako bi se lakše snašli na tržištu sirovina i proizvoda kojeg rade.

Prvenstveno je namenjena nezaposlenim ljudima, bez obzira na nivo obrazovanja. Potrebna je samo volja za učenjem i socijalna svest za deljenjem. Nakon završetka obuke namera je da se stvori jedno socijalno preduzeće ili zadruga koja bi bila i zvanično registrovana.

BIOIDEA sapuni ima potrebna znanja i tehnologiju, Grupa 484 (nevladina organizacija) obezbeđuje teoretičare iz oblasti higijene rada, osnova hemije i poznavanja sirovina. Sve ovo se radi u okviru podsticanja socijalnog preduzetništva u Srbiji.

Prva radionica je organizovana u Beogradu jer BIOIDEA sapuni u ovom gradu ima već opremljenu radionicu.

Dodatni info
Ključne reči u članku (za pretragu povezanih članaka):

Ostali članci u rubrici:

Poslednje ažurirano subota, 26 mart 2011 14:58
 

Komentari   

 
+7 #11 Guest 14-03-2013 08:23
Veoma me interesuje izrada sapuna pa bih Vas molila za obavestenje kada i gde ce se odrzavati radionica.
VASI TEKSTOVI SU CISTA DRAGOCENOST-PRA VI BISERI.
Citat
 

Dodaj komentar

Poštovani ljubitelji zdravijeg, ali i svi drugi koji ste kročili u svet Zdravijeg..., SVI VAŠI KOMENTARI biće dragoceni za nas, pa čak i kada u njima bude onih poruka koje nećemo moći da objavimo na sajtu... - A to su poruke koje su uvredljive na bilo koji od uobičajeno nekonvencionalnih načina... - Potom, u komentarima neće biti mesta za pretnje, vulgarnosti bilo kog tipa, klevete i slično. - Nećemo objavljivati ni komentare koji predstavljaju otvoreno ili skriveno (samo)reklamerstvo. - Iz komentara ćemo odstranjivati lične podatke (brojeve telefona, e-mail, kućne adrese itd.). - Molimo da u komentarima upotrebljavate neki od sledećih južnoslovenskih jezika: srpski, hrvatski, bosanski ili crnogorski. - Zadržavamo pravo da ne obrazlažemo razloge za neobjavljivanje poruka (komentara).


Sigurnosni kod
Osveži

Share/Save/Bookmark